2017-04-21 08:00:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Nagyobb összeghez juthat

Napi horoszkóp április 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Jól alakulnak a dolgai, váratlan, nagyobb összeghez juthat, amit valóban megérdemelt, - ám a megérkezésében talán már nem is hitt. Arra viszont figyeljen, hogy ne hagyja belevonni magát olyasmibe, amit nem tud átlátni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön most nagyon tisztán és világosan, sőt mi több, hatékonyan tudja megragadni és elmondani a gondolatait. Ezzel pedig sokakat meggyőzhet, például a párját is. Annyira, hogy akár a családalapítás, vagy családbővítés gondolatáig is eljuthatnak.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz hatására a párkapcsolatában adódhat némi feszültség. Bár mostanában több ilyen is adódott, azért ne keseredjen el: ez az időszak bizony nem a felhőtlen mézeshetek ideje, ám jól is megélhető, és a most „lejátszott” konfliktusok működőképesebbé tehetik a kapcsolatot.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A pénzügyeit kellene átgondolnia. A bevételei lassabban csörgedeznek, vagy el is marad a haszna a várttól. Készítsen mértéktartóbb terveket a közeljövőre, de ne adja fel még a nagy álmait! Szigorú beosztással mindenre jut elég pénze.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Gyors lesz a tempó a munkahelyén, de ez most nem árt, sőt használ, hisz legalább nem lesz ideje rágódni a problémákon. Ma nagyon népszerű, sokakat megnevettet, és talán egy új ismeretséget is köthet, ami a közeljövőben még nagyon hasznosnak bizonyul majd.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz helyzete egy titkos kapcsolat lehetőségét jelzi. Talán a munkahelyéről ismeri az illetőt, és ezért nem fedhetik fel a viszonyukat. De vigyázzon, az is lehet, hogy nem mond mindenben igazat az újdonsült partnere!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében jár. Egy olyan lehetősége adódhat ma, amit vétek lenne kihagyni! Ha most nem csap le rá, akkor megteszi más ön helyett, önnek pedig csak a bosszankodás marad…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy családtagja tervezi, hogy látogatóba, vendégségbe jön. A bolygók most segítik abban, hogy minden tökéletesen megszervezzen! A szerencsés véletlen segítheti egy terv megvalósításában.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma készüljön fel arra, hogy a munkában némi késedelem támad. Hibaelhárítóként léphet fel, és eltávolíthatja a munkát fékező, hátráltató akadályokat. Sokan lesznek hálásak önnek!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A párkapcsolatán ma sokat gondolkozik, de ne döntsön elhamarkodottan. Lehet, hogy a kedvese is csak rossz passzban van. Féltékenységével az ellenkező hatást éri el, mint amit szeretne.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Most igazán jót tenne önnek egy kis kiruccanás! Nem biztos, hogy ez pénz kérdése! Kérdezze meg valamelyik rokonát, ismerősét, hogy fogadná-e önt egy-két napra!

Halak: II. 19. - III. 20.
Sok új helyzettel találja szembe magát, de bírni fogja a tempót. A csillagok támogatását élvezi, ha új szakmában próbálja ki magát! Egyedül a kollégák kétszínűségét viseli nehezen…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: